Sådan får du en højere profitmargen

Sponsoreret indhold

Forbedring af din fortjeneste kræver lavere omkostninger, stigende salg, øget priser eller lave en kombination af disse. Sænk udgifter og hæve priser vil forbedre dine margener på kort sigt, men det er nødvendigt at foretage de rigtige former for nedskæringer og øge priserne korrekt for at undgå at skade din virksomhed på lang sigt.

Profitmargener

Overskudsmargener refererer til det overskud, du får pr. enhed, i stedet for dit samlede eller brutto overskud. Mange virksomheder forsøger ikke at maksimere deres fortjenstmargener – hvilket kan kræve prisstigninger – fordi lavere margener som følge af lavere priser øger deres salgsmængder og fører til højere bruttoresultat.

finans
Husk dine møder – din finans situation afhænger af det!

Diskuter med din salgsafdeling virkningen af de ​​forskellige prispunkter på dine salgsmængder for at afgøre, hvilken vil maksimere dit brutto overskud. Her er nøglen til succes!

Sænk omkostningerne

En måde at forbedre dine margener på er at reducere dine udgifter. Start med at dividere dine omkostninger i overhead og produktionsomkostninger. Overhead omkostninger er dem, der ikke er relateret til produktionen af ​​dit produkt eller din service og omfatter udgifter som forsikring, reklame, telefoner og leje. Produktionsomkostninger er dem, du pådrager dig, når du laver en enhed af dit produkt og omfatter materialer, forsyninger, energi og arbejdskraft.

Øg profitten ved at skære i personalet

Undersøg udgifter du kan reducere, der ikke vil reducere kvaliteten af ​​dit produkt, kundeservice eller markedsføring. Du kan måske finde ud af, at hvis du shopper efter en ny forsikring og få konkurrencedygtige bud på servicekontrakter, kan du reducere disse udgifter. Investering i nye computere, software eller maskiner vil øge kortsigtede udgifter, men kan forbedre produktiviteten. Bliv mere energieffektiv kan hjælpe med at reducere forbrugsregninger. Hvis du har høje gældsomkostninger, skal du se på at sænke dine renter og forhandle forskellige kreditvilkår med kunder og leverandører.

Forøg salget

Når du har kendskab til dine overhead- og produktionsomkostninger, kan du se, hvilken virkning et øget salg vil have på din fortjenstmargen. Når du producerer mere, reduceres dit overheadbidrag til hver. Dette er ikke altid tilfældet med produktionsomkostninger, afhængigt af hvordan du laver dine produkter; I nogle tilfælde vil dine omkostninger pr. enhed dog falde med det samme. Når du kender din fortjenstmargen på forskellige salgsniveauer, kan du muligvis sænke dine priser og stadig lave højere margener. Selvom du ikke gør det, skal du øge dine salgsmængder, hvilket berettiger til mere aggressive salgsindsatser.

Hæv priserne

Hvis du kan hæve priserne uden at reducere dine salgsmængder betydeligt, øger du din fortjenstmargen. Arbejd med din regnskabsafdeling for at bestemme effekten af ​​salget på forskellige niveauer af dine margener. Du kan muligvis have råd til et fald i salgsmængde ved højere priser. En anden måde at øge din gennemsnitlige pris pr. enhed er at reducere rabatter du tilbyder, hvis du ikke tror, ​​at dette vil føre til et fald i salget, hvor du mister din marginale fordel. Du behøver ikke at hæve priser over hele linjen. Behold de nuværende priser til ældre kunder og opkræv nye satser fra nye kunder.

Sænk omkostningerne – gamble ikke med din virksomhed
Forøg dit salg – og kend dit overhead

Indlægs forfatter: admin

2 tanker om “Sådan får du en højere profitmargen

  Jonas

  (oktober 30, 2018 - 6:43 am)

  Hej
  Gør det sig også gældende ved oversøiske transaktioner?

  admin

  (oktober 30, 2018 - 7:54 am)

  Jeg tror ikke helt jeg forstår dit spørgsmål Jonas. Kan du sende det til mig på mail: jakob@dan-system.dk og uddybe det der?

  Tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.