Fordelene ved at outsource din lønstyring

Sponsoreret indhold

Hvad er fordelene ved at outsource lønstyringen? Efter at have arbejdet med virksomhedsejere i et årti over beslutningen om, hvorvidt man skal outsource lønningerne eller fortsætte med at gøre det selv, er jeg kommet til disse nøglefaktorer, hvorfor virksomheder beslutter at outsource lønningslisten.

Fordelene ved outsourcing af lønningslisten

1. Tidsbesparelser / produktivitet

Lønningsprocesser i din virksomhed er en tidskrævende proces. At holde styr på fordelingsfradrag, nye ansættelser og opsigelser, betalt fridage samt statslige reguleringsændringer kan være frustrerende opgaver.

Hvert år bruges betydelige arbejdstimer til forberedringer og sikring af, at de udsendes rettidigt. Outsourcing af lønninger gør det muligt for arbejdsgiverne at koncentrere sig om deres kerneforretning og frigøre virksomhedsejer, personale eller regnskabspersonale til at arbejde mere med strategiske opgaver, der i sidste ende kan påvirke din bundlinje. De skal nemlig anvende et lønprogram. Et lønprogram gør det lettere at styre lønudbetalingen og sikre sig man overholder jura og formalia.

Uanset antallet af medarbejdere i din virksomhed kræver det en stor del tid og opmærksomhed på detaljerne. Betalingsperiode følger lønperiode, der kræver virksomhedsejeren at indlæse kritiske mængder data og kontrollere eventuelle indtastningsfejl – tids som er fjernet fra opgaver, som en lille virksomhedsejer skal være opmærksom på (som f.eks. kundeservice). Disse gentagne opgaver bør ikke være timer taget væk fra en nøgleadministration eller ejerens daglige produktivitet. Outsourcing af lønstyring frigør straks dyrebar tid. Arbejdsgivere behøver kun at kontakte deres outsourcede lønkonsulent. Den eneste kontakt arbejdsgiverne har med lønudbetalingen, er via deres lønprogram.

2. Reducer omkostningerne

De direkte omkostninger ved behandling af lønningslister kan reduceres betydeligt ved at arbejde sammen med en lønudbyder. Store virksomheder har råd til at opretholde robuste lønningsafdelinger. Men små / mellemstore virksomheder, der har en intern lønproces er en stor udgift. Hvis din virksomhed har færre end 20-30 ansatte, er der en meget god chance for, at du kan spare penge ved at outsource dine lønningsoperationer. Regn selv efter.

Økonomi er i højsædet

Find ud af, hvor mange arbejdstimer dine medarbejdere bruger til lønningsrelaterede aktiviteter. (Beregning af lønning hver gang, udskrivning, underskrivelse og distribution af lønsedler, computersoftware og programvedligeholdelse, træning og support, forberedelse og overdragelse af lønningsafgifter og tilbagevenden til offentlige myndigheder, ny lejerapportering, generering af rapporter til intern og revisor brug) beregn, hvor meget du bruger og sammenlign beløbene med tilbud fra lønudbydere af lønstyring. Du vil nok blive overrasket over resultatet. Hvis du er ejer af et lille til mellemstore selskab, og du forsøger at lave lønning selv eller internt, er prisen for den tid, der bruges, endnu større.

Gennemgå dine systemer med en lup

Hvis du outsourcer lønningslisten, behøver du ikke bekymre dig om, at din lønningsproces. Der er også spørgsmålet om fortrolighed, når det kommer til lønningslisten. Hvis en medarbejder ønsker at “dele”, hvor meget en medarbejder gør, der kan forårsage ekstremt drama på arbejdspladsen. De fleste regnskabsførere vil også anbefale en virksomhedsejer at outsource lønningslisten. Mange af mine henvisninger kommer fra revisorer, der netop har anbefalet fordelene ved outsourcing lønning til deres kunder.

3. Undgå sanktioner fra SKAT / fejl

SKAT siger, at 40 procent af små virksomheder betaler straffe hvert år for for sent eller ukorrekte indgivelser og betalinger. Straffe for fejl, udeladelser eller sene lønningslister kan være meget dyre. Fejl med løn kan være smertefuldt, vrede medarbejdere og ikke rettidigt eller præcis rapportering til SKAT viser det røde flag.

Et øjebliksbillede af din virksomheds økonomi

Små virksomhedsejere er ikke eksperter i den udfordrende verden af ​​offentlige skatteregler. Samtidig er de juridisk ansvarlige for eventuelle tilfælde af forkert fremstilling eller manglende nøjagtigt at rapportere arbejdsskatter til myndighederne.

Du kan med fordel læse denne artikel fra Moderniseringsstyrelsen.

Fejl fører til revisioner og sanktioner – situationer, som ingen virksomhed ønsker eller har brug for. Regeringsbestemmelserne ændres altid, og virksomhedsejere kan ikke forventes at holde sig bekendte med alle disse ændringer. Professionelle lønudbydere af lønstyring skal på den anden side forblive opdaterede med regler, forskrifter og ændringer i skattesatser. En god lønudbyder er langt mindre tilbøjelige til, at lave en alvorlig fejl end din interne medarbejder.

Mange outsourcede lønmodtagere beregner lønningsafgifter, administrerer indbetalinger og betalinger og overtager omkostningerne af straffe på grund af forkerte beregninger eller forsinkede betalinger, så længe du giver de nødvendige oplysninger og midler til tiden. At holde sig ajour med statslige, lokale og branchespecifikke reguleringsændringer kan i bedste fald være en reel udfordring. En velrenommeret outsourcet lønudbyder har et personale dedikeret til at holde sig ajour med alle de ændringer, der kan påvirke din lønningsliste, hvilket sikrer, at du overholder alle regler og love.

Indlægs forfatter: admin

4 tanker om “Fordelene ved at outsource din lønstyring

  Jørgen

  (juli 29, 2017 - 7:51 pm)

  Hej

  Jeg er direktør for en mindre virksomhed ved Gedser. Jeg overvejer om det giver mening at afholde et seminar for mine medarbjedere. Altså medarbjederne i økonomifunktionen. Er det noget i kan hjælpe med?

   admin

   (august 10, 2017 - 7:54 pm)

   Hej Jørgen. Det kan vi bestemt.
   Jeg har tilladt mig at sende dig en mail.

   vi tales med.

   Mvh
   Jakob.

  Jørgen

  (august 27, 2017 - 7:55 pm)

  Hej – Jeg hørte aldrig fra dig?

   admin

   (september 3, 2017 - 7:56 pm)

   Hej Jørgen,

   Jeg har sendt tre mails til dig. Jeg tror lige jeg ringer til dig i morgen. Mine mails er nok røget i dit SPAM filter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.