7 enkle måder at skære i din virksomheds omkostninger

Sponsoreret indhold

Hvert halve år er en god tid til, at evaluere din virksomhed. Hvor kan du spare penge? Her er en liste over 7 ting du kan begynde med:

1. Reducer forsyningsomkostningerne.

Spar penge på kontorartikler ved at kontakte sælgerne for at fortælle dem, at du vil forhandle priserne. Se uden for dine traditionelle leverandører.

2. Sænk produktionsomkostningerne.

Et godt budget styrer virksomheden i mål

Som virksomhedsejer søger du altid måder at reducere materialeomkostninger og optimere dine ressourcer. Her er et par forslag:

Prøv at sælge rester af pap, papir og metal i stedet for at sende det til genbrugscentret. Overvej også, hvordan du bruger dit affald til at skabe et andet produkt.

Sørg for at få mest muligt ud af din faste ejendom. Centraliser eller konsolider det nødvendige rum til produktion. Lej ubrugt plads til en anden virksomhed eller individuel – det kan være så lille som et kontor eller så stort som et lagerrum.

Spor og mål effektiviteten af ​​din virksomhed for, at justere og optimere brugen af ​​tilgængelige ressourcer. Indstil præstationsparametre, der afspejler dine effektivitetsmål og giver incitamenter, når disse mål er opfyldt.

3. Lavere finansielle udgifter.

Se på dine forsikringer og finansielle konti for steder at spare penge.
Spar penge på forsikring ved at sammenligne udbydere til den mest konkurrencedygtige rente; Så spørg din nuværende långiver eller forsikringsudbyder for at matche denne pris.
Konsolider forsikringer eller bankkonti, hvis det er muligt.

Vurder forsikringspolicer for at sikre, at du ikke er for forsikret eller har dobbelt dækning.

Undlad at påtage sig unødvendig gæld. Gør en grundig costbenefit-analyse og fremtidige prognoser, når du overvejer forretningsudvidelse. Overvej mulighederne for omkostninger og effekten af ​​gældsbetalinger på pengestrømme. Overdreven gæld påvirker virksomhedens rating, renter og evnen til at låne i fremtiden.

4. Moderniser din marketingsindsats.

Selvfølgelig ønsker du ikke at fjerne betalt reklame, der virker; Det kan dog være værd at tage et kig på nogle billigere alternativer.
Byg din kundes e-mail-liste og implementer et henvisningsprogram. En anbefaling fra en nuværende kunde er langt mere tilbøjelige til at resultere i et salg end traditionel markedsføring.

Vigtige punkter i den forbindelse:

 • Lav mere netværk.
 • Reklamer mindre.
 • Kunder er mere tilbøjelige til at ansætte en virksomhed med et ansigt, de genkender.
 • Skær markedsføring omkostninger ved at lave mere internt.
 • Øge indsatsen på de socialmedie og reducer traditionel markedsføring.

5. Brug effektive tidsstrategier.

Optimering af produktiviteten sænker effektivt dine omkostninger ved at drive forretning. Husk, spildt tid svarer til spildte kroner.
Minimer distraktioner og begræns adgangen til tidsrøvere. Udnyt software som Toggl til at spore medarbejdertid brug, tid brugt på forskellige typer arbejde aktiviteter eller projekter og betalte timer.

Indstil forventninger om en rimelig tid til at gennemføre visse typer aktiviteter eller opgaver. Tilbyde incitamenter til at opfylde eller overgå disse forventninger.
Planlæg forretningsaktiviteter og opmuntre medarbejdere til at overholde den daglige eller ugentlige tidsplan.Planlæg en forudbestemt tidsperiode til møder. Gør det klart, at du forventer, at deltagerne er i tide, at holde sig nøje til dagsordenen og på det fastsatte tidspunkt.

6. Udnyt virtuel teknologi.

Reducer virksomhedens omkostninger ved at operere på en virtuel måde, når det er muligt.
Virtuelle møder hjælper med at minimere rejseudgifter, og virtuelle kontorer kan eliminere behovet for fysisk plads. Selvom vi helt sikkert ikke vil eliminere personlig kontakt helt, gem det til de tilfælde, hvor det er mest gavnligt. Teknologier som Google Drive eller Basecamp centraliserer virksomhedsdokumenter og produktsamarbejde som et alternativ til papirdokumenter og -møder.

7. Minimér tiden brugt på telefonsamtaler

En af de helt store omkostningsområder, er, når medarbejdere og ansatte bruger for lang tid i telefonen. For mindre virksomheder kan det være en post, der hurtigt tager 5-10 timer af arbejdstimerne ugentligt. Hvis man arbejder ca. 40 timer i ugen, kan det altså være op mod en fjerdel af tiden, som bliver brugt i en telefon.

Det kan være udmærket, men mange gange fortaber telefonsamtalerne sig i small-talk og dårlig kommunikation. En ting vi har erfaret er, at det godt kan betale sig at analysere sine telefonsamtaler. På den måde kan – selv mindre virksomheder, ofte bedre forstå, hvordan man fremadrettet skal håndtere samtaler eller hvad man ikke skal gøre. Det bedste værktøj hertil, er at optage sine samtaler – teknologien bedre kendt som call recording. Samtalerne kan ganske enkelt optages, og bagefter kan man aflytte dem igen, og derved analysere hvad man har gjort godt/skidt og hvordan man skal effektivisere sin tid brugt på telefonsamtaler. Udfordringen er selvfølgelig, at selv i mindre virksomheder, kan der være mange samtaler og det kan hurtigt blive uoverskueligt at analysere alle samtalerne, samt at finde tid hertil. Løsningen er heldigvis enkel, for når du optager en samtale, har du også mulighed for at analysere samtalen for bestemte keywords eller nøgleord. Call recording teknologien, indeholder simpelthen muligheden for talegenkendelse. På den måde, kan man hurtigt analysere sine samtaler og finde ud af i hvor mange samtaler en kunde bander eller måske siger “super”. Teknologien er forholdsvis ny, og det bedste software til brugen i Danmark og dansk sprog, er softwaren til talegenkendelse fra danske RecordIT i Vejle.

8. Indkreds dit fokus.

Som en lille virksomhedsejer finder jeg at indsnævre mit forretningsfokus til, at være en af ​​de mest effektive strategier til forbedring af min bundlinje. Ved at begrænse de typer ydelser, jeg tilbyder, og projekter, jeg accepterer, er jeg mere produktiv og producerer arbejde af høj kvalitet.

Flere projekter svarer til flere indtægter, mens underleverancer svarer til lavere omkostninger. Resultatet er en bedre bundlinje.

Indlægs forfatter: admin

2 tanker om “7 enkle måder at skære i din virksomheds omkostninger

  Susanne

  (september 1, 2017 - 7:52 pm)

  Fornuftig artikel. Jeg bruger den i min undervisning overfor HH elever. Kan i ikke gøre det sådan, at man kan downloade artiklen som en PDF også?

   admin

   (september 3, 2017 - 7:54 pm)

   Gerne. Send mig en mail, så vedhæfter jeg en PDF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.